SBW-02/ANT

ales.cz@email.cz
Posts: 3
Joined: Tue May 21, 2024 9:31 pm

Post

Dobrý den,

koupil jsem si SBW-02/ANT od Zamelu, stáhl apku Supla a nainstaloval, vše fungovalo tak, jak mělo (mám Ios) . Pak jsem
zařízení půjčil druhé osobě na vyzkoušení, ale nešlo mu to nainstalovat (má Android), jestli to bylo pro to, že jsem ho měl na účtu já ?
Tak jsem se zkusil připojit znovu já, ale už mě nefungovalo otvírání ani zavírání, tak jsem ho odstanil z aplikace, ale už ho toam nemůžu znovu nahrát. Po tom, co ho tam jakoby přidám pomocí Přidat zařízení, on se nainstaluje, dokončím přidávání a zase se mě objeví úvodní dialog EMPTY => přidat zařízení a to se mě děje pořád dokola, potřeboval bych vědět, kde dělám chybu, asi to bude nějaká blbost, nevím třeba, jak na Supla pracovat s Identifikátory přístupu, popř. jestli to nějak souvisí s Lokalizací, popř. jestli to má vliv na ten můj problém, děkuji moc za odpovědi , zdraví Aleš CZ
.... jinak chtěl jsem to použít na pohon Nice Rox 600 a druhým kanálem ovládat el. zámek branky
User avatar
pzygmunt
Posts: 18613
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

ales.cz@email.cz wrote: Wed May 22, 2024 7:41 pm Dobrý den,

koupil jsem si SBW-02/ANT od Zamelu, stáhl apku Supla a nainstaloval, vše fungovalo tak, jak mělo (mám Ios) . Pak jsem
zařízení půjčil druhé osobě na vyzkoušení, ale nešlo mu to nainstalovat (má Android), jestli to bylo pro to, že jsem ho měl na účtu já ?
Tak jsem se zkusil připojit znovu já, ale už mě nefungovalo otvírání ani zavírání, tak jsem ho odstanil z aplikace, ale už ho toam nemůžu znovu nahrát. Po tom, co ho tam jakoby přidám pomocí Přidat zařízení, on se nainstaluje, dokončím přidávání a zase se mě objeví úvodní dialog EMPTY => přidat zařízení a to se mě děje pořád dokola, potřeboval bych vědět, kde dělám chybu, asi to bude nějaká blbost, nevím třeba, jak na Supla pracovat s Identifikátory přístupu, popř. jestli to nějak souvisí s Lokalizací, popř. jestli to má vliv na ten můj problém, děkuji moc za odpovědi , zdraví Aleš CZ
.... jinak chtěl jsem to použít na pohon Nice Rox 600 a druhým kanálem ovládat el. zámek branky
Musel tam být jiný důvod.
ales.cz@email.cz wrote: Wed May 22, 2024 7:41 pm EMPTY
Vidíte toto zařízení na cloud.supla.org a je připojeno?
ales.cz@email.cz
Posts: 3
Joined: Tue May 21, 2024 9:31 pm

Post

když jsem na Supla.org a podívám se do lokalizace, tak tam mám ID 522, počet zař. 0 , počet kanálů 0 , počet ident. přístupu 1 nebo kde to zjistím?
User avatar
pzygmunt
Posts: 18613
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Odpovězte prosím na mou otázku: je SBW viditelný v cloudu a je tam označen jako připojený?
ales.cz@email.cz
Posts: 3
Joined: Tue May 21, 2024 9:31 pm

Post

tak jsem to už zprovoznil, v síti Zamel jsem si přes ip adresu na SBW nastavil heslo wifi sítě, které tam vůbec nebylo a po uložení
se mě zařízení zobrazilo na cloud.supla.org a to už bylo v pohodě, dík za pomoc Aleš

Return to “Obecná diskuse”