Za pomocí supla monitoruji na patě nájemního domu celkový příkon pro všechny nájemní byty, je nás tady až 14.
Protože se nyní rozhoduji jestli dát na střechu fotovoltaiku a jak velké baterky, a hlavně, jak velké pojistky, potřebuji monitorovat maximální proud který teče jednotlivými fázemi. Potřeboval bych tedy tuto funkci nějak zapnout a následně se dostat k grafickému vyjádření. Někde hluboko v menu jsem našel možnost monitoring current.
Byl jsem následně dotazován jestli skutečně tuto hodnotu potřebuji, protože se samozřejmě na klaud bude zapisovat další hodnota. Možnost monitorování pravdu jsem zapnul, ale zatím se nic neděje. Tak hledám dobrou duši, která by mě pomohla.
Měření proudu
-
obrázek
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
cd
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Ještě jednou díky za radu, všechno jsem to zkontroloval, dříve jsem měl zapojený pouze sledování proudu. Teď už jsem nastavil sledování všech 3 veličin takže to vypadá jak uvádím teď na obrázku. Bohužel zatím žádné grafy, resp. nevím kde ty grafy najít pokud je to nějaké speciální místo.
-
Ještě nižší. Historie měření! https://cz-forum.supla.org/viewtopic.ph ... 62#p176862