Teploměr

stafflik
Posts: 3
Joined: Wed Dec 27, 2023 10:38 am

Post

Dobrý den. Mám na akumulačních nádržích hlidani teploty Sonoff basic R2 s pěti čidly. Dvě čidla mi však vynechávají a neměří teplotu. V cloudu se hlásí jako připojena, v aplikaci však neni teplota uvedena. Nevíte co je špatně?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
pzygmunt
Posts: 18613
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Sonoffy nejsou námi autorizovány jako komerční zařízení. Jde o tzv. DIY zařízení, tedy taková, která si někdo postavil svépomocí - amatérsky. Pokud jste toto zařízení zakoupili jako „produkt“, měli byste kontaktovat prodejce. Pokud jste si to postavili sami, musíte napsat více podrobností o připojení, použitých komponentách atd. atd.
stafflik
Posts: 3
Joined: Wed Dec 27, 2023 10:38 am

Post

Děkuji za odpověď. Prodejce jsem kontaktoval a jeho rady nepomohly. Můžete mi poradit vámi autorizovaný produkt, který má stejné vlastnosti? Děkuji
User avatar
pzygmunt
Posts: 18613
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

stafflik
Posts: 3
Joined: Wed Dec 27, 2023 10:38 am

Post

Děkuji.
mirin
Posts: 2
Joined: Fri Jan 26, 2024 7:49 pm

Post

Dobrý den. Mám ten samý problém. Podařilo se to nějak vyřešit. Nejsem ani schopen zobrazit na jedné obrazovce všechny snímače.. Děkuji
mirin
Posts: 2
Joined: Fri Jan 26, 2024 7:49 pm

Post

stafflik wrote: Wed Dec 27, 2023 10:43 am Dobrý den. Mám na akumulačních nádržích hlidani teploty Sonoff basic R2 s pěti čidly. Dvě čidla mi však vynechávají a neměří teplotu. V cloudu se hlásí jako připojena, v aplikaci však neni teplota uvedena. Nevíte co je špatně?
Dobrý den. Jak jste dostal na displej teploty všech snímačú. Nedaří se mi to. Děkuji

Return to “Obecná diskuse”