Sonoff basic R2 restart

gembler1

Screenshot_2025-01-12-20-35-53-166_pl.allegro.png
Dobrý den, dá se na dálku nějak restartovat tato zařízení, nikde jsem to nenašel , často se stává že ukazuje staré hodnoty které se ale neaktualizují a vše se tváří jako online.
Software GG v7.14.05
Děkuji
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pzygmunt

Jedná se o upravené čínské zařízení, které se vydává za termostat. Po takové úpravě zařízení ztrácí certifikát CE. Ztrácíte také záruku od čínského výrobce. Stabilita práce závisí na dovednostech osoby, která ji dělala. Jinými slovy, nejedná se o produkt, ale o domácí produkt prodávaný lidmi, kteří se často neměli podílet na takových úpravách, natož jej prodávat jako produkt. Doporučuji kontaktovat prodejce.
gembler1

Ok, děkuji
MILDA

pzygmunt wrote: Mon Jan 13, 2025 11:10 am Jedná se o upravené čínské zařízení, které se vydává za termostat. Po takové úpravě zařízení ztrácí certifikát CE. Ztrácíte také záruku od čínského výrobce. Stabilita práce závisí na dovednostech osoby, která ji dělala. Jinými slovy, nejedná se o produkt, ale o domácí produkt prodávaný lidmi, kteří se často neměli podílet na takových úpravách, natož jej prodávat jako produkt. Doporučuji kontaktovat prodejce.
Zdravím. Možná už píšu pozdě. Teprve dnes jsem tady na fóru poprve.
Už před 2 roky mi dělalo toto samé a tehdy jsem to vyřešil tak, že Suplu připojím přes wifi zásuvku, kterou na dálku vypnu a opět zapnu. Od té doby nemám problém.

Return to “Obecná diskuse”