Dobrý den, potřeboval bych vzdálený dohled na kotel, něco podobného jako je od vás na sonoff basicr2 s 8 teplotními čidly, jen by mě stačili 4 a vstupy pro zbývající 4 bych potřeboval jako monitoraci stavu on/off (kontrola hořáku, porucha hořáku, není palivo, není AC napájení).
Dalo by se něco od vás použít?
Děkuji
WiFi vzdálený dohled
-
Na basicr2 nejsou žádné volné piny. 8 senzorů pracuje na 1 pinu, bez ohledu na to, kolik jich je, fungují na jednom pinu.Fugo wrote: Sun Feb 16, 2025 6:28 pm Dobrý den, potřeboval bych vzdálený dohled na kotel, něco podobného jako je od vás na sonoff basicr2 s 8 teplotními čidly, jen by mě stačili 4 a vstupy pro zbývající 4 bych potřeboval jako monitoraci stavu on/off (kontrola hořáku, porucha hořáku, není palivo, není AC napájení).
Dalo by se něco od vás použít?
Děkuji
YoMan
-
Děkuji za odpověď.
Něco jako swb02 ale větším, tam je ta kontrola zda jsou vrata otevřená nebo zavřená....
Něco jako swb02 ale větším, tam je ta kontrola zda jsou vrata otevřená nebo zavřená....
-
To vám zbude na DIY. Existuje mnoho desek, na které můžete nahrát SUPLAFugo wrote: Sun Feb 16, 2025 7:51 pm Děkuji za odpověď.
YoMan
-
Jo kdybych to dokázal to by byla jiná
)),
ještě se zeptám lze u toho basicr2 zapojit jen 4 teplotní čidla a místo zbývajících 4 zapojit tyto snímače? https://supla.zamel.com/en/product/100a ... ansformer/
To by úplně stačilo. Myslím, že to by mě mohlo hlásit zda daný spotřebič běží, čerpadla i hořák běží na 230V AC.
Děkuji za odpovědi a trpělivost.

ještě se zeptám lze u toho basicr2 zapojit jen 4 teplotní čidla a místo zbývajících 4 zapojit tyto snímače? https://supla.zamel.com/en/product/100a ... ansformer/
To by úplně stačilo. Myslím, že to by mě mohlo hlásit zda daný spotřebič běží, čerpadla i hořák běží na 230V AC.
Děkuji za odpovědi a trpělivost.
-
Ne, nemůžeš.
YoMan